Logo

Pmu lippen pigmentatie

Lippen pigmentatie zie je steeds meer om je heen, omdat het zo ze vele voordelen heeft.

• Altijd mooie gekleurde lippen
• Geen uitgelopen lippenstift
• Optische vollere lippen
• Egale lippen
• Duidelijke contourlijn

Pmu lippen pigmentatie wordt gedaan met een speciale permanente make-up apparaat, die pixel maakt en met die pixel kunnen wij meerdere technieken toepassen.

Aquarel lips

Aquarel lips

De aquarell lips is voor mensen die geen contour nodig hebben en een mooie subtiele gloed willen op de lippen. Deze techniek blijft 2 tot 3 jaar zichtbaar.

Lip blush

Lip blush

De lip blush is wat dekkende dan de aquarellips maar nog steeds subtiel en kan er ook een subtiele contour bij gemaakt worden. Deze techniek blijft 2 tot 3 jaar zichtbaar.

Hollywood lips

Lippenstift look/ Hollywood lips

De naam zegt het al, dit is een lippenstift look. De lippen worden helemaal gedekt waardoor ze goed zichtbaar zijn. Bij deze techniek kan er een duidelijke contour worden gemaakt. En eventuele littekens mee worden gedekt. Deze techniek blijft ongeveer 3 tot 5 jaar zichtbaar.

Dark lips

Dark lips

Bij de dark lips, neutraliseren wij bruine, paarse ,blauwe lippen in een mooie kleur. Bij deze behandeling is soms een 3 behandeling nodig omdat de lippen dan 2 neutralisatie. Behandeling nodig. Voordat wij een kleurtje kunnen toepassen.

Frozen lips

Frozen lips

De nieuwste techniek voor de lippen. Frozen lips. Bij deze techniek krijg je een Mayte look. Deze techniek is niet voor mensen die zichtbaar veel kleur in de lippen willen. Deze techniek blijft 1 tot 2 jaar zichtbaar.

Voor vragen kun je ons altijd berichten

Deze pagina komt eraan!

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het opzetten van deze behandeling. Houd onze website in de gaten!