Logo

MASSAGE

Madero massage

Madero massage is een traditionele Chinese massagevorm die bekend staat om zijn helende eigenschappen. Deze unieke massagebehandeling richt zich niet alleen op het verlichten van pijn en spanning, maar biedt ook voordelen die het lichaam vorm geeft en de huid te versterken.

Bij Madero massage worden speciale houten stoken gebruikt om acupunctuurpunten op het lichaam te stimuleren. Door het gericht toepassen van druk en manipulatie van deze punten, help deze massagevorm om blokkades op te heffen, zoals vet ophoping te verzachten. Hierdoor wordt niet alleen pijn verlicht, maar wordt ook de algehele balans en vitaliteit bevorderd.

Door de stimulatie van acupunctuurpunten en de gerichte druk op specifieke spiergroepen, helpt deze massagebehandeling bij het versterken van de spieren en het verminderen van cellulitis, waardoor de huid er strakker uitziet. Het resultaat is een gevoel van verjonging en een stralender lichaam.

After lipo Massage

Ontdek onze Afterlipo Massage
Verzorging en herstel voor jouw nieuwe look!

Heb je onlangs een cosmetische ingreep ondergaan? Zoals een liposuctie,buikwandcorrectie, borstvergroting of een andere cosmetische ingreep?
Wij begrijpen dat het herstelproces na een cosmetische ingreep ingrijpend kan zijn. Daarom bieden we een speciale behandeling aan om je te helpen bij het herstellen en vormgeven van je nieuwe lichaam.

Wat is een Afterlipo Massage?
Onze Afterlipo Massage is een doelgerichte massagebehandeling die speciaal is ontworpen om het herstelproces na een cosmetische ingreep te versnellen en te ondersteunen. Onze ervaren masseuse past verschillende technieken toe , met de handen en of apparatuur om de doorbloeding te verbeteren, vochtophopingen te verminderen en de huid te verstevigen.

Voordelen van de Afterlipo Massage:
Door lymfedrainage massagetechniek toe te passen, wordt de afvoer van vocht en afvalstoffen gestimuleerd. Dit helpt om vochtophopingen te verminderen en het lichaam te ontgiften.
De Afterlipo Massage helpt de huidstructuur te verbeteren en de elasticiteit bevorderen. Dit kan bijdragen aan een gladdere en strakkere huid na de liposuctiebehandeling.
Naast het bevorderen van het herstel, biedt de Afterlipo Massage ook ontspanning en welzijn. Het kan helpen om stress te verminderen en je weer in balans te brengen na de ingreep.
Onze toegewijde en ervaren masseuse zal de Afterlipo Massage aanpassen aan jouw specifieke behoeften en het stadium van jouw herstelproces.
We streven ernaar om jou de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden tijdens jouw reis naar een stralend nieuw lichaam.

Deze pagina komt eraan!

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het opzetten van deze behandeling. Houd onze website in de gaten!