Massage

Bellabaci body cups massage

De toestand van je lichaam binnenin bepaald de uitstraling van je uiterlijk. Het is goed tenminste 2 keer per jaar je lichaam te zuiveren. Na een zuiveringskuur is de Bellabaci body cups massage ook aan te raden, want die werkt dieper door in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren. Hierdoor worden toxische stoffen en cellulitis aangepakt, ook de lymfebanen worden gezuiverd, gedraineerd en ontzuurd.

Zeg vaarwel tegen cellulitis.

(Met Bellabaci body cups)

Cellulitis ontstaat door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vet cellen in de onderhuid. Door de diepgaande werking van de Bellabaci body cups bevorderd de bloeddoorstroming en verwijdert het blokkeringen waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbeterd. Daardoor helpt het pijn te verlichten en helpt het je spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling voel je je fitter. Denk eraan dat de huid tijdens de eerste behandeling erg gevoelig kan zijn. Blauwe plekken behoren tot de mogelijkheden, maar na enkele behandelingen mag je hier normaal geen last meer van hebben. Het is aan te raden 3 x per week te gaan voor een goed resultaat.

Bellabaci face

Gespannen gezichts-spieren verminderen de bloeddoorstroming naar de huid waardoor huidverslapping en rimpels ontstaan. met Bellabaci face kunnen de huid spieren echter opnieuw ontspannen en de bloeddoorstroming door de huid activeren. De huid word elastischer en rimpels verminderen.

Ontspanningsmassage

Is gericht op het ontspannen en soepel maken van je spieren. Massage bevorder doorbloeding in de spieren, versneld de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en ontspant deze. Wacht niet op klachten of blessures. Een (regelmatige) massage is geen overbodige luxe, het is een goede investering in de verzorging van je lichaam. Twee massages per maand is optimaal om je lichaam te onderhouden en klachten te helpen voorkomen.