Logo

Diode Ice Laser ontharing

Ontdek de Magie van Diode Ice Laser Ontharing.
We bieden de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing met onze geavanceerde Diode Ice Laser. Ervaar de magie van definitieve haarvermindering en geniet van zijdezachte, gladde huid.


Voordelen Diode Ice Laser ontharing  speciaal:

• Hoogwaardige resultaten: De Diode Ice Laser is ontworpen om doeltreffend en veilig ongewenst haar te verwijderen. Het krachtige laserlicht dringt diep door in de haarzakjes en vernietigt ze, waardoor de haargroei wordt verminderd. U zult merken dat de behandelde gebieden geleidelijk minder haar hebben en uiteindelijk een langdurige gladheid behouden.

• Comfortabele behandeling: Onze Diode Ice Laser is voorzien van geavanceerde koelingstechnologie, waardoor het ongemak tijdens de behandeling tot een minimum wordt beperkt. De ingebouwde koeling beschermt de bovenste laag van de huid, waardoor de procedure comfortabeler wordt dan traditionele laserontharingstechnieken.

• Geschikt voor diverse huidtypen: De Diode Ice Laser is geschikt voor verschillende huidtinten en haartypes. Of u nu een lichte of donkere huid heeft, onze geavanceerde technologie kan effectief ongewenst haar behandelen zonder risico op pigmentatieproblemen.

Wat moet u weten voordat u een Diode Ice Laser behandeling ondergaat?

  • Aantal behandelingen: Houd er rekening mee dat meerdere sessies nodig zijn om de beste resultaten te behalen. Omdat de haargroei in verschillende groeicycli plaatsvindt, zijn herhaalde behandelingen nodig om alle actieve haarzakjes te targeten. Onze ervaren professionals zullen een behandelplan op maat voor u opstellen. Er zijn ongeveer tussen de 6 a 12 behandelingen nodig, uiteraard hangt dit af van meerdere factoren.

Voorbereiding op de behandeling

  • Voordat u een Diode Ice Laser behandeling ondergaat, is het belangrijk om het te behandelen gebied te scheren.
  • Let op! Je mag het gebied dat je gaat laseren 6 weken vooraf niet meer waxen of epileren!
  • Vermijd 7 dagen vooraf blootstelling aan de zon of het gebruik van zelfbruinende producten en zorg ervoor dat uw huid schoon en vrij is van lotions, crèmes en make-up.

Nazorg

  • Na de behandeling kan er lichte roodheid of gevoeligheid optreden, maar dit verdwijnt meestal snel.
  • Het is essentieel om uw huid 7 dagen na de behandeling te beschermen tegen directe zonblootstelling en het gebruik van zonnebrandcrème met een hoge SPF aan te bevelen, factor 50.

Voor vragen kun je ons altijd berichten

We willen dat u zich op uw gemak voelt en volledig tevreden bent met uw Diode Ice Laser ontharingservaring. Onze getrainde professionals zullen u begeleiden tijdens elke stap van het proces en al uw vragen beantwoorden.

Zeg vaarwel tegen ongewenste haar.

 

Deze pagina komt eraan!

Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het opzetten van deze behandeling. Houd onze website in de gaten!